BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Lisesi

2. Well-being in the school environment(W.İ.S.E.)

Okullar, gençler arasında ruh sağlığının ve esenliğin geliştirilmesinin anahtarıdır. Çocuklar ve gençler, kişiliklerinin ve sosyo-duygusal yetkinliklerinin gelişimi için kritik bir dönemde okulda önemli miktarda zaman geçirirler. Araştırmalar, okulların dezavantaj yaşayanlar da dahil olmak üzere çocukların ve gençlerin psikolojik refahını desteklemenin en etkili yollarından biri olduğunu gösteriyor.

Projelerle hedeflerimiz; 1. Öğrenciler arasında duygusal ve zihinsel refahı artırmak. 2. Stres ve kaygıyı yönetecek teknolojik araç ve teknikleri sağlamak. 3. Aktif kalma ve öğrenme sürecine dahil olma tekniklerini öğretmek. 4. Empati ve anlayışı geliştiren etkinlikleri dijital araçlarla entegre etmek. 5. Farkındalığı sınıf kültürünün rutin bir parçası olarak oluşturmak. 6. dijital farkındalık uygulamalarını sınıfa dahil etmek. 7. Öğrencileri deneyimlerini paylaşmaya ve birbirlerinden öğrenmeye teşvik etmek.

Projemiz İngilize Öğretmenimiz Zöhre ÇALIŞKANın koordinatörlüğünde İtalya ve Romanya ortaklığında devam etmektedir.

10-05-202410-05-2024

Yayın: 10.05.2024 - Güncelleme: 10.05.2024 09:53 - Görüntülenme: 130