BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Lisesi

Yeni eTwinning Projemiz

Yeni eTwinning Projemiz İçin Kolları Sıvadık

Bayburt Lisesi olarak bu yıl da projelerimize yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz yine yepyeni bir eTwinning projesinde rol aldı. İngilizce öğretmenimiz Yeşim Tepeli öncülüğünde Romanya’dan 2, İspanya’dan 1 ve Türkiye’den 10 eğitimcinin yer aldığı Avrupa ortaklı “BEWARE” isimli yeni eTwinning projemize müthiş bir enerjiyle başladık. Proje süresince teknoloji bağımlılığı, internet güvenliği, internetin doğru ve işlevsel kullanımı ve siber zorbalık gibi birçok konuya değinecek olan öğretmenimiz ve öğrencilerimiz, bu süreçte okulumuz öğrencilerini, öğretmenlerimizi ve velileri bilgilendirici bir dizi çalışma yaparak hem farklı şehir ve ülkelerdeki benzer durumları ve alınan önlemleri öğrenip bunları ülkemize taşıyacak hem de iş birlikli çalışma yapma fırsatı bulacaklar.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 16:29 - Görüntülenme: 214